divendres, 20 de març de 2020

VISITA AL MUSEU NACIONAL D'ART DE CATALUNYA


El passat 5 de març els nens i nenes de la classe de 2n vam fer una visita al MNAC. És un museu immens i on hi ha moltíssimes obres d'art diferents. Nosaltres només vam veure la col.lecció d'art romànic, un art que està fet des de fa més de 1000 anys!! i dins de l'art romànic ens vam fixar especialment el bestiari. 
Fa mil anys la gent no sabia llegir ni escriure, tampoc hi havia llibres d'imatges ni res que s'hi assemblés, per això les parets de les esglésies eren els seus llibres, allà on la gent podia aprendre què havien de fer, quines normes havien de seguir i també podien mirar històries en imatges. 
Durant la visita la monitora ens va fer observar quins animals pintaven, com eren, què representaven,.. i ens feia fixar en petits detalls que sense ella no hauriem vist. Va ser molt interessant.
Després vam fer un taller on cada ú de nosaltres vam dibuixar un animal inventat híbrid, que vol dir que havia d'estar fer de trossos d'animals diferents i vam haver de pensar com es deia i què feia. Al final al vam haver de fer en fang. Això ens va costar molt!! És molt difícil passar del dibuix  al volum! Però ens va agradar fer-ho i ens en vam sortir prou bé!

Posted on by M. Cinta Botella